Werkwijze

Een fotosessie, hoe gaat het in zijn werk?

Als je een sessie wilt boeken kunt je een berichtje sturen, samen bespreken we een datum en locatie. Per email word de opdracht bevestigd en na ontvangst van de betaling is het plekje definitief gereserveerd.

Ook kan ik helpen met wat styling en kleding advies om het beste uit de fotosessie te halen. We overleggen wat je in gedachte hebt om aan te doen, als je twijfelt kun je altijd een foto sturen zodat ik even mee kan kijken. Als je je trouwe viervoeter wilt laten fotograferen is zijn echte mooie vachtje natuurlijk meer dan genoeg 😉

Enkele tips: Draag liever geen fluor/neon-achtige kleuren (fuchsia roze, fel groen, geel of blauw), dit reflecteert in het gezicht. Neutrale kleuren werken altijd prima, eventueel met een fris accent kleurtje. Ook pastel en aarde tinten zijn een goede keus.
Probeer opdrukken en plaatjes op tshirts te vermijden. Patronen, breisels en verschillende texturen zijn wel mooi. Denk bij een babybuik sessie ook aan vestjes en riempjes om de buik extra te accentueren.
Als je met meerdere mensen bent, trek niet allemaal hetzelfde aan, dat word al gauw saai, maar blijf wel in dezelfde of bij elkaar passende tinten.

Trek vooral iets aan waar je je goed bij voelt! Tijdens de sessie hoef je alleen maar jezelf te zijn. Niet geposeerd, gewoon zoals je bent!